Skip links

Tečaj Rock ‘n’ Rolla

Cilj tečaja

Cilj nam je, prezentirati sport i tako informirati učenike o korisnom iskorištavanju slobodnog vremena, prednosti bavljenja sportom te na taj način popularizirati akrobatski rock ‘n’ roll kao sportsku disciplinu kojom se mogu baviti.

Akrobatski rock ‘n’ roll je sport, i kao takav je specifičan, ali usprkos zahtijevnosti, izuzetno je zabavan i ‘’zarazan’’.

Program bi se održavao dva puta tjedno cijelu školsku godinu što jamči bolji i brži napredak djece i stvaranje budućih mladih sportaša. Polaznici tečaja će u prvim satima učiti ritam, osnovne plesne pokrete, pravilno držanje i razvijati koordinaciju. Kako će vrlo brzo savladati osnove nastavljamo s učenjem osnovnog koraka, timskih plesnih figura te plesnih figura u paru što je priprema za stvaranje prvih koreografija.

Treninzi

Kako će im se razviti osjećaj za ritam, koorindinacija i podići samopouzdanje, u drugom dijelu školske godine pripremati ćemo ih za nastupe i/ili prva natjecanja. Podizati ćemo kvalitetu naučenog i stavljati ćemo pred njih nove izazove te ih usmjeravati prema ciljevima.

Vjerujemo da ćete prepoznati višestruke koristi provođenja ovog programa, te pružiti priliku svojem djetetu da se priključi ovoj sportskoj disciplini kako bi i Vaše dijete sa sadašnjim uspješnim članovima našeg kluba gradili bolju i uspješniju budućnost.

Zainteresirani?

Tečaje se održava u OŠ VUKOVINA, OŠ VELIKA MLAKA, OŠ EUGENA KUMIČIĆA, OŠ JURJA HABDELIĆA, OŠ EUGENA KVATERNIKA I OŠ ŠĆITARJEVO. Vaša škola nije na popisu? Ne brinite, dođite u onu koja vam najviše odgovara. Pročitajte više o Akrobatskom Rock ‘n’ Rollu i otkrite njegove čari!

Termini i lokacije
Kontakt