Skip links

O nama

Sportsko plesni klub “VEGA”

Klub je osnovan 2003. godine i tada je nosio naziv Akrobatski Rock ‘n’ Roll Klub Vega, no 2015. godine prerastao je u Sportsko Plesni Klub Vega.
SPK Vega djeluje u okviru  Hrvatskog rock ‘n’ roll savez i sa svojim članovima ostvaruje zavidne rezultate te nosi glas kluba s najvećim rastom kvalitete. Statistika pokazuje da imamo najbolje rezultate po broju natjecatelja u Hrvatskoj, a do sada su se naši članovi proslavili titulama državnih, europskih i svjetskih prvaka te od 2006. godine imamo parove među 10 najboljih svjetske rang ljestvice. 
Klub i treneri su dobitnici brojnih nagrada i priznanja.

Treneri

Tomislav Odžić

Tomislav Odžić

ROCK ‘N’ ROLL, EXTREME BODY 60, TEČAJ ZA MLADENCE

Glavni trener Sportsko plesnog kluba Vega, Tomislav Odžić (Tomo Vega) izabran je i licenciran od strane WRRC-a (Svjetske Rock ‘n’ Roll Konfederacije) kao Curator (Ambasador) Akrobatskog Rock ‘n’ Rolla. Curator je odgovoran za pokretanje našeg sporta, provođenje trenažnog procesa, educiranje trenera i sportaša u zemljama svijeta gdje naš sport nije prisutan. Pored naših članova trenirao je i plesače iz Japana, Senegala, Srbije, Austrije, Švicarske, Kazahstana, Crne Gore, Rusije, Švedske, Perua,…

Veronika Šipušić

ROCK ‘N’ ROLL

U svojoj dugogodišnjoj sportskoj karijeri bila je na vrhu i dugi niz godina reprezentativka RH. Prije nego što je prešla u trenerske vode, zasjala je na trećem mjestu svjetske rang ljestvice, a sudjelovala je i na pokretanju Akrobatskog Rock ‘n’ Rolla u Japanu. Danas je cijenjeni dio našeg tima, kojeg djeca vole i poštuju.

Trener2

Damir Zobec

ROCK ‘N’ ROLL

Nekadašnji Svjetski i Europski prvak te pobjednik svjetskih kupova svoje znanje i iskustvo stečeno od našeg glavnog trenera prenosi na nove naraštaje. Uvijek nasmijan, ali i kritičan, izvlači najbolje iz mladih sportaša.

Matea Posavec

Matea Posavec

ROCK ‘N’ ROLL

Bila je državana prvakinja i članica reprezentacije RH, a danas je mlada trenerica koja se uz stalno usavršavanje savršeno uklopila u naš trenerski tim. U prvoj godini rada stvorila je državne vice prvakinje u kategoriji malih formacija i svojim radom usrećila hrpu naših plesača.

Kontakt